Dermanol Akne Kremi ( Acne Cream )




Dermanol Akne Kremi ( Acne Cream ) 50 ml

Komedon (siyah nokta) oluşumunu engelleyerek akneye neden olan bakterilerin (propionibacterium acnes) oluşumunu engellemeye yardımcı olur.
Ürün Kodu : DNU-103
Marka : Dermanol
Fiyatı : xx,xx TL + KDV
Kdv Dahil Fiyatı : xx,xx TL
Havale İnd. (%3) : xx,xx TL
Fiyatı görmek için : TIKLA

Ürün Detayları

Dermanol Acne Cream (Akne Kremi)

Dermanol Acne Cream, sebum üretimini azaltır ve cilt problemine neden olan bakterilerle savaşmaya yardımcı olur. Komedon (siyah nokta) oluşumunu engelleyerek akneye neden olan bakterilerin (propionibacterium acnes) oluşumunu engellemeye yardımcı olur.

Kullanım Şekli

Dermanol Acne Cream günde bir kez ve gece olmak koşuluyla, parmak ucu ile lezyonlu bölgeye çok hafif sürülür.

İnternet, hayatımıza yeni kolaylıklar katmaya devam ediyor. İnternet alışveriş siteleri yani Elektronik Ticaret siteleri de bu kolaylıkların önemli olanlarından biri.

KozmetikEczaDeposu.com , Kozmetik, Giyim ve Aksesuar konularında uzmanlığıyla dikkat çeken yeni bir Elektronik Ticaret Sitesi. kozmetikeczadeposu.com tanıtımını ve satışını yaptığı tüm ürünlerin yetkili satıcısıdır. KozmetikEczaDeposu.com satışı yapılan ürünler üretici/ithalatçı firmaların garantisi altındadır.

KozmetikEczaDeposu.com ‘un sloganı ” Dünyanın Güzelliğini Evinize Getirir!!!” , hedefleri ise İnternet ortamında Kozmetik ve Alışveriş denildiğinde ilk tercih olmak.

KozmetikEczaDeposu.com, yoğun iş temposundan alışverişe vakit ayıramayanlar için gözde bir alışveriş merkezi olmaya aday.

KozmetikEczaDeposu.com ‘da yeralan ürünlerin seçiminde kalite ve marka güvenilirliği en önemli kriter.
Bakım bölümü ürünlerinin sadece seçkin markalardan seçilmiş bir koleksiyon olması bunun tipik bir örneği.

İç Giyim ve Kozmetik ürünlerinin sunumunda kullanılan interaktif zoom özelliği sayesinde, ürünleri en ince detayına kadar incelemeniz mümkün.

KozmetikEczaDeposu.com sevdiklerine hediye alıp göndermek isteyenler için de önemli bir adres. Satın alınan ürünler istek halinde Hediye Paket Servisi tarafından hazırlanarak istenilen adrese de teslim edilebiliyor.

KozmetikEczaDeposu.com üyelerini yeni ürünler, özel günler, kampanyalar ve indirimler konusunda düzenli olarak gönderdiği elektronik bültenlerle bilgilendiriyor.

KozmetikEczaDeposu.com İç giyim, Aksesuar ve Kozmetik ürünleriyle sizleri bekliyor.

Tags:

Leave a comment