ZincOmega Ginseng




ZincOmega Ginseng 60 Kapsül
Enerji metabolizmasına yardımcı olur
Ürün Kodu : 82.283
Markalar : Berko
Fiyatı : xx,xx TL
Kdv Dahil Fiyatı : xx,xx TL
Havale İnd. (% 5) : xx,xx TL
Kredili Peşin Fiyat : xx,xx TL
Fiyatı görmek için: TIKLA
Ürün Detayları
Zincomega Ginseng Kapsül

Enerji metabolizmasına yardımcı olur

Omega 3 yağ asitleri ve erkek üretkenliği ile ilgili yapılan çalışmalar omega 3 yağ asitlerinin sperm ve spermin hareketliliğine olumlu yararları olduğunu göstermiştir. Bu yağ asitleri Genital Bölgedeki kan akışını hızlandırmakta ayrıca doğal olarak kan basıncını düşürerek Prostat bezinin sağlığını desteklemektedir.

Bilimsel adı Panax Ginseng olan”Kore Ginseng”(Kore Ginseng’i) tüm şifalı bitkiler içerisinde en etkili adaptojen (strese karşı direnci artıran ajan) olarak bilinir. Panax Ginseng, vücut direncini ve strese karşı fiziksel ve zihinsel dayanıklılığı artırır. Panax Ginseng’in uzun bir süreden beri, özellikle erkeklerin üretkenliğini, erkeklik hormonu (testesteron) ve sperm miktarını, cinsel gücünü ve Dolaşım sistemlerini olumlu bir şekilde etkilediği de bilinmektedir. Günümüzde, Kore Ginseng (Panax Ginseng) sadece Uzakdoğu ülkelerinde değil, Avrupa ve Amerika başta olmak üzere tüm dünyada yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Ginseng adıyla Satılan ve Panax Ginseng bitkisinin uzak veya yakın akrabaları olan başka bitki türleri de vardır (Amerikan ginsengi, Tienchi ginseng, Sibirya ginsengi gibi). Ancak hem geleneksel kullanımla hem de bilimsel araştırmalarla etkinliği kanıtlanmış olan ve en yaygın olarak kullanılan tür Kore Ginsengi yani Panax Ginseng’dir.

Yapılan çalışmalarda seksüel gelişmede görev alan enzimlerin yapılması ve yıkılmasında çinkonun önemli rolü olduğu gösterilmiştir.

Zincomega ginseng kapsül tek kapsülde içerdiği omega 3 yağ asitleri, Panax ginseng kök ekstraktı, ve çinko ile özellikle fiziksel ve cinsel performansı artırmak, stres ve yorgunluğu azaltmak amacıyla kullanılabilecek doğal içerikli güçlü bir üründür.

Kullanım Şekli: Günde 1-3 kapsül alınması tavsiye edilir.

Bu ürün ilaç değil, doğal kaynaklı bir gıda takviyesidir. Tedavi amaçlı değil yalnızca destekleyici ürün olarak kullanılır.

Kronik rahatsızlığı bulunanların, herhangi başka bir ilaç kullananların ve / veya tedavi görenlerin mutlaka doktor kontrolünde kullanması gerekmektedir.

eczanemizde.com Sitesine neden üye olmalıyım?
• eczanemizde.com, Üyelerine özel kampanyalar ve indirim avantajları sağlar.

• eczanemizde.com, 128 bit SSL güvenlik sertifikası ile % 100 güvenli alışveriş garantisi verir.

• eczanemizde.com, Sizi TANIR, Daha sonra satın almak istediğiniz ürünleri unutmaz bilgilerinizi saklı tutar ve Fatura adresi.

• eczanemizde.com, Müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz.
Sitemize üye olmak için TIKLA

Tags: , ,

Leave a comment