Capilex Krem




Capilex Krem
Özel kıvamıyla, vücudun geniş bölgelerinde etkili bir tedavi sağlar.
Ürün Kodu : 8690498000211
Markalar : Capilex
Fiyatı : xx,xx TL
İndirimli Ürün (% 5) : xx,xx TL
İndirimden Kazancınız : x,xx TL
Kdv Dahil Fiyatı : xx,xx TL
Havale İnd. (% 5) : xx,xx TL
Kredili Peşin Fiyat : xx,xx TL
Fiyatı görmek için: TIKLA
Ürün Detayları
CAPİLEX KREM

Açıklama:

Capilex Krem, özel kıvamıyla, vücudun geniş bölgelerinde etkili bir tedavi sağlar. Formülündeki bitkisel maddelerle cildi doğal olarak yumuşatır ve nemlendirir. Aromaterapik özelliği ile vücudun gerginliğini azaltır, kullanan kişiye rahatlık verir.

İstenmeyen Tüyler UÇUP Gitsin!
Fransanın en önemli Laboratuvarları Sederma ve Serobiologiques SA, güçlerini Capilex için birleştirdi. Tanışın de tüy azaltıcı cilt bakım ürünü Capilex ile siz Cerrahpaşa Tıp Fakültesinin de tavsiye ettiği Türkiyenin aromaterapik özelliğe sahip ilk ve tek.

HERKESİN ORTAK SORUNU
Aşırı tüylenme, kadın ya da erkek herkeste görülebilen ortak bir sorun. Bu sorunun nedeni kisiden kişiye değişebiliyor. Genetik özellikler, cilt yapısı, hormonel bir dengesizlik, farklı bir sağlık problemi ya da kullanılan bazı İlacların yan etkisi … Nedeni ne olursa olsun, bu sorunun kadın ya da erkek herkes için bir mutsuzluk kaynağı olduğu ortada. Bazen bu mutsuzluk depresyona kadar gidebiliyor. Ancak bu soruna çözüm bulmak elinizde. Tüy azaltıcı bir cilt bakım ürünü kullanmak diğer yöntemlere göre oldukça pratik, doğal ve ekonomik bir çözüm. Bugün, istenmeyen tüy sanırlar Kalıcı bir çözüm getiren yeni bir isim var: Capilex Tüy Azaltıcı Cilt Bakım Ürünleri.

BİLİMSEL Onaylar

CAPILEX İLE İstenmeyen TÜYLERE Kökten ÇÖZÜM!
Tüyler derinin altında folikül adı verilen Kökten büyürler. Tüyün deri üzerinde kalan kısmının alınması, büyümeyi durdurmaz. Tüylerin büyümesini yavaşlatmak hatta durdurmak için tüy köklerine ulaşmak gerekir.

Capilex, tüy foliküllerinin beslenmesini engelleyen, büyümesini yavaşlatan ve düzenli kullanımı ile durduran bir cilt bakım ürünüdür.

Capilex, aynı zamanda cildi nemlendiren, yaşlanma belirtilerine karşı koruyucu bir bakım sağlayan, aromaterapik özelliği ile kullanan kişiyi hem fiziksel hem de psikolojik olarak rahatlatan çok özel bir Formule sahiptir.

Ürün Özellikleri
Miktar (,, ampul adet …) ml : 150 ml
Uygulanacak Alan : Vücut
Ürün Formu (Krem, Losyon, tablet ,…) : Krem
Ambalaj Formu (Dökme, Sprey, ampul ,…) : Dökme

eczanemizde.com Sitesine neden üye olmalıyım?
• eczanemizde.com, Üyelerine özel kampanyalar ve indirim avantajları sağlar.

• eczanemizde.com, 128 bit SSL güvenlik sertifikası ile % 100 güvenli alışveriş garantisi verir.

• eczanemizde.com, Sizi TANIR, Daha sonra satın almak istediğiniz ürünleri unutmaz bilgilerinizi saklı tutar ve Fatura adresi.

• eczanemizde.com, Müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz.
Sitemize üye olmak için TIKLA

Leave a comment